fredag 25 mars 2011

Timetravellin`


Wuddiup Sweden! 


Enligt ursprungsplanen så skulle vi bara mellanlanda här på Nya zeeland men iochmed Japan-katastrofen blev det en vecka här som vi inte hade planerat det minsta.
Vi har iaf spenderat några dagar i småstaden Taupo dit många åker för att göra ett av världens billigaste skydive, ett hopp kostar runt 1200 kr.
Totte och Jonas passade på att göra ett hopp medans jag ärligt talat va för feg och stannade med fötterna stadigt på marken.

Eftersom Nya Zeeland ligger rakt under Sverige är klimatet precis tvärtom Sveriges, nu är det alltså skön sensommar här nu och det gillas.
Faktumet att en starköl faktiskt är billigare än vatten gillas också, av någon konstig anledning har vi ofta hamnat på olika barar på kvällskvisten och varit väldigt törstiga på morgonen efter. Men ölen är fortfarande billigare än vatten.
Lokalbefolkningen som kallas för kiwis är otroligt trevliga och hjälpsamma, vill man ha hjälp med något kan fråga vem som helst på gatan och få ett långt trevligt svar tillbaka.

Well, Det blev ett snabbt besök på Nya zeeland den här gången, för i natt flyger vi vidare och landar på Stilla havets pärla Hawaii igår! yes, ni läste rätt vi landar på Hawaii igår!
Datumgränsen ligger nämligen här emellan så vi flyger faktiskt den 26:e men landar på Hawaii den 25:e. Så meningar som imorgon flög vi från Nya zeeland är helt korrekta i vårat fall=)


Vi har rest världen i över fyra månader nu och vi trivs fortfarande bra på resande fot och borstar våra tänder nästan varje kväll, jag är nog den enda i gänget som längtar hem till min fina flickvän annars funkar det väldigt bra..Vi återkommer med nya uppdateringar iförda Hawaiishortor och flipflops.

Hoppas ni har det bra där hemma! fånga dagen! ät inte bajssträngen på räkorna! Peace`n Love!
/Emil, Totte, Jonas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar