söndag 16 januari 2011

Life`s a beach


Wuddiup Sverige!
Nu har vi haft ett par mycket slappa dagar på ön Ko Samui / Thailand. För min del är det fjärde gången jag besöker den här ön. Första gången va för ca 6 år sedan och då va det här en av dom lugnaste turistorterna i Thailand, nu har läget förändrats en del, priserna har gått upp och det är betydligt fler turister än
thailändare på strandgatorna. Men man kan inte klandra alla turister som tar sig hit för det är enkelt att förstå varför, Thailand är helt enkelt underbart.

Igår hade vi en händelserik dag, Jonas lämnade gänget för att hänga med en kompis i södra Thailand medans jag och Totte tog en liten tur runt den här paradisön, av en slump när vi va ute och cruisade med våra hyrda motorcyklar så åkte vi förbi ett tiger-zoo och där gick barndomsdrömmen att klappa en tiger i uppfyllelse, hans tigerkompisar som vi gick förbi på vägen va inte jätteglada och såg ut att vara väldigt sugna på lite äkta svenskt kött så ja, vi var skiträdda! (kanske syns). men det gick bra och var en mäktig upplevelse.






Vårat boende här är helt oslagbart, vi bor i en stor tvårums lägenhet med varsin dubbelsäng, marmorgolv, ac och tv i båda rummen, trådlöst internet och allmänt första klass. Kostnaden för kalaset är lite mer än vi har betalat tidigare, men ändå rimliga 100 kr var.
Från och med imorgon så blir det nog att grabbarna tre jazzar runt på egen hand i några dagar, vi har lite olika idèer kring vad vi vill se och göra här men vi ses snart igen och då glider vi över gränsen till Laos.

Slicka inte på några lyktstolpar där hemma, må väl och fånga dagen!
Peace!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar