tisdag 11 januari 2011

Petrrrolium

Kuala Lumpur fortsätter att imponera, vi fick höra att det fanns
ytterligare ett gigantiskt köpcenter med en bergochdalban i,så vi tog tåget dit och kollade och det tog oss ca 40 minuter att ens hitta bergochdalbanan i köpcentret! Det fanns även ett mindre tivoli, cosmonova, bowling, bio och över 700 butiker och restauranger i en och samma byggnad. Slå det A6!

Det är mycket lärorikt att göra sånna här resor, man lär sig såklart massor om landet man besöker men nästan lika mycket om andra länder genom att lära känna och dela boende med folk från hela vida världen. Vi har träffat många sköna och intressanta människor, bl.a en svensk före detta ingenjör som bästämde sig för
att se världen istället för att spendera massa år på en fabrik och sen kanske inse att det är för sent. Hans resa började med en cykeltur genom hela europa och sen vidare till asien, nu har han varit på resande fot i över två år och har inga direkta planer på att återvända till Sverige. Väldigt inspirerande och motiverande.
Han har också guidat oss runt lite i KL, bl.a till ännu ett köpcenter på 7 våningar som bara hade teknikprylar, och tekniken är ju lite före och lite billigare här så delar av gänget kan nu flexa med varsin ny dator

Vi skulle gärna stanna i Kuala Lumpur några dagar till men tiden flyger förbi så vi rör oss norrut redan idag, vi kommer garanterat sakna den här staden och framför allt boendet som är som ett enda stort vardagsrum där massa olika nationaliteter samlas och festar, kollar på film, pratar eller vad dom känner för.
Nu är plan A att göra ett stopp i Thailand i en vecka eller två och sen ta oss via landvägen till Laos, och plan B är att inte hålla oss till någon plan. Time will tell.
Må väl där hemma!
Peace!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar