tisdag 12 april 2011


Yes Folks!
Nu we borja a little forgot prata ,, sweneska!


Vi har bytt delstat, nu cruisar vi längs vägarna i Nevada. Bilden som vi hade av Nevada va nog mest öken och långa spikraka vägar, men vi va helt ute och cyklade.
Klimatet är väldigt bergigt och växlar drastiskt hela tiden, ofta är det helt olika klimat beroende vilken sida av vägen man kollar på. Vi har bl.a åkt igenom 2 meter snö och två minuter senare torr ökenstep.
Roadtrip-frukost

På väg till Yosemite national park gjorde vi ett stop i staden Reno där vi blev ganska avskräckta av delar av den amerikanska livsstilen, vi bodde på ett kasino/hotel där vi enbart såg tjocka amerikaner satt och kedjerökte vid varsin spelautomat, alla såg allmänt olyckliga ut och hela stället gav negativa vibbar.

Men vi fick också se det positiva strax utanför Reno där det fanns många fina skidorter och turen med vädret har förföljt oss så vi passade på att hyra snowboard/skidor och hade en episk dag i backarna.
Idag har vi åkt bil hela dagen, och åkt fel halva dagen, imorrn bränner vi in till Yosemite.


Vi kan se på bloggstatisken att endast en på tusen besökare skriver en kommentar! Skärpning! Skriv hej innan ni går så blir vi glada!
Pussar och kramar från staterna!

2 kommentarer:

  1. Hej på er. Kul att följa er runt jorden,inte alls avis ;-). Har fått jobb på Vida i Hestra så jag jobbar och sliter. Nu är våren här iallafall. Ha det gott. Mvh Mona

    SvaraRadera
  2. Jag följer er resa så klart. Ni verkar ta vara på era dagar på resande fot på ett utomordentligt sätt. Fortsätt med det.

    /Marie Leander

    SvaraRadera